Bezlaktózové proteíny
Výhodami srvátkového izolátu je takmer nulový obsah tuku a tiež nulový obsah laktózy. Vďaka tomu je proteín extrémne rýchlo stráviteľný. Je tiež veľmi dobre tolerovaný ľuďmi, ktorí majú problém s mliečnou bielkovinou a laktózou. Ich ďalšou výhodou je zachovanie všetkých bioaktívnych frakcií v rovnakom pomere, ako disponuje pôvodná surovina, ale taktiež prirodzený obsah minerálov, čím sa takýto proteín stáva výborným prirodzeným zdrojom vápniku.
Výhodami srvátkového izolátu je takmer nulový obsah tuku a tiež nulový obsah laktózy. Vďaka tomu je proteín extrémne rýchlo stráviteľný. Je tiež veľmi dobre tolerovaný ľuďmi, ktorí majú problém s mliečnou bielkovinou a laktózou. Ich ďalšou výhodou je zachovanie všetkých bioaktívnych frakcií v rovnakom pomere, ako disponuje pôvodná surovina, ale taktiež prirodzený obsah minerálov, čím sa takýto proteín stáva výborným prirodzeným zdrojom vápniku.