ikona doprava zdarma Nezabudni si vybrať darček k tvojmu nákupu! Zistiť viac
transfer Poštovné zadarmo od 75.00€
transfer Poštovné zadarmo od 75.00€

All Natural Pure Bar – opäť lepšia a naviac v nových príchutiach, úplne bez chémie

Naše PURE BAR rozhodne nie sú len cukrovinkou obohatenou o proteín. Vytvorili sme tyčinky pre najprísnejšie diétne režimy, ale to nie je všetko! Naše tyčinky Vám pomôžu nielen vyrysovať, ale nové ALL NATURAL PURE BAR v troch príchutiach obsahujú len čisto prírodné suroviny. To, že nepoužívame umelé farbivá ani konzervanty, je pri našej značke absolútnym pravidlom. Ideme stále ďalej a aj pri nových príchutiach sme sladili iba prírodným sladidlom z rastliny stévia.

A čo viac? Všetky ďalšie ochutenia stoja len na prírode. Teda pri čokoládovej príchuti je to len to najkvalitnejšie kakao, pri kokosovej iba nesírený kokos. A jahoda? Čo myslíte? Áno len lyofylizované jahody a 100% prírodná jahodová aróma.

Tieto 3 príchute sme hrdo označili ALL NATURAL. Ako naznačuje názov, sme čisto prírodní! Skúste sa pozrieť na konkurenčné tyčinky, ktoré sa pýšia veľkým listom stévie na obalu, ale v zložení si úsmevne prečítate, že je konzervovaná sorbanom draselným, prípadne je plná alkoholových cukrov so slušne laxatívnym účinkom. Konzumáciu takejto tyčinky Váš mikrobióm rozhodne nebude kvitovať s vďakou.

Našim cieľom nie je vodiť zákazníkov za nos. My radšej našu energiu investujeme do výroby tých najkvalitnejších produktov.

V čom je teda ALL NATURAL PURE BAR skvelá a v čom je ešte lepšia?

NÍZKA GLYKEMICKÁ ZÁŤAŽ VĎAKA POUŽITIU NAJPOKROČILEJŠIEHO TYPU PREBIOTICKEJ VLÁKNINY ALEBO TYČINKA PRE NAOZAJSTNÉ VYRYSOVANIE

Vyrobiť tyčinku s nízkou glykemickou záťažou sme dokázali použitím špičkového sirupu na báze kukuričnej vlákniny PROMITOR®. Obsah sacharidov v tyčinke je tvorený z 90% práve touto prebiotickou vlákninou. Čím je táto surovina oproti ostatným zdrojom sacharidov a vlákniny tak výnimočná?

PROMITOR® – zdravotné benefity:

  • Podporuje spaľovanie tuku vďaka zníženiu postprandiálnej odozvy po konzumácii inzulínogénnych potravín
  • Podporuje zdravie kostí zlepšením vstrebávania vápniku
  • Znižuje hladinu krvnej glukózy
  • Má preukázané prebiotické účinky
  • Má polovičný obsah kalórií oproti sacharidom a bielkovinám
VYSOKÝ OBSAH KVALITNÝCH TUKOV VĎAKA POUŽITIU NAJKVALITNEJŠÍCH A NAJDRAHŠÍCH SUROVÍN

Chceli sme pridať tie najkvalitnejšie zdroje tukov a tým zaistiť nasycujúci efekt a súčasne ďalší stimul pre spaľovanie podkožného tuku. Ako základ sme použili kvalitné mandle a kakakové maslo. Mandle síce patria k najdrahším surovinám, sú ale tiež skvelým zdrojom poly- a mononenasýtených tukov, horčíku a prirodzene sa vyskytujúceho vitamínu E. A my uznávame jednoduchú stratégiu, proste chceme to najlepšie.

EŠTE LEPŠIE ZDROJE BIELKOVÍN

Jednoducho sme použili len to najlepšie. Nové ALL NATURAL PURE BAR (a tiež aj klasické PURE BAR) po novom obsahujú iba značkový CFM srvátkový proteín a natívny mliečny proteínový izolát, ktorý je zdrojom micelárneho kazeínu. Žiadna želatína, sójový izolát, kazeinát ani ďalšie zložky, ktoré by síce navýšili tabuľkový obsah bielkovín, ale znamenali by nefér hru voči naším zákazníkom, ktorí od nás očakávajú len to najlepšie. Aj napriek tomu laboratórne výsledky merania hodnoty bielkovín deklarujú hodnotu až 32%.

Podarilo sa nám tak vytvoriť tyčinku, ktorá je nielen zdrojom kvalitných živín, ale vďaka použitiu týchto najdrahších a najpokročilejších surovín podporí váš diétny režim!

ALL NATURAL PURE BAR základné vylepšenia:

  • 100% prírodná tyčinka
  • Úplne bez umelých farbív, konzervantov, sladidiel a aróm
  • Sladená len stéviou
  • Ochutená jahodami, kokosom a kakaom
  • 100% CFM srvátkový proteín a mliečny proteínový izolát
  • Tuky iba z mandlí a kakaovej hmoty

Niekoľko dôvodov, prečo ALL NATURAL PURE BAR?

  • Ak sa chcete zbaviť tukových vankúšikov
  • Milujete sladké, a pritom nechcete robiť kompromisy v kvalite potravín
  • Chcete dávať sebe a svojim deťom to najlepšie
  • Tyčinka ALL NATURAL PURE BAR je ideálnou desiatou tiež pre deti
  • Vyhýbate sa aditívam v potravinách
  • Chcete konzumovať len prírodné a minimálne spracované potraviny
  • Zaujíma Vás zdravie vašich čriev

All natural pure bar Prom-In

Referencie:

1. Weaver CM, Martin BR, Story JA, et al. Novel fibres increase bone calcium content and strength beyond efficiency of large intestine fermentation. J Agric Food Chem. 2010;58:8952-8957.
2. Whisner CM, Martin BR, Nakatsu CH, McCabe GP, McCabe LD, Peacock M, Weaver CM. Soluble maize fibre affects short-term calcium absorption in adolescent boys and girls: a randomised controlled trial using dual stable isotopic tracers. Br J Nutr. 2014;112:446-456. 
3. Macdonald-Clarke C, Martin B, Whisner C, et al. 2013. Soluble Corn Fiber Increases Calcium Absorption in Free Living Adolescent Girls. J Bone Miner Res 28 (Suppl 1).
4. Kendall C, Esfahani A, Hoffman A, et al. Effect of novel maize-based dietary fibers on postprandial glycemia and insulinemia. J Am Coll Nutr. 2008; 27:711-8. 
5. Konings E, Schoffelen PF, Stegen J, et al. Effect of polydextrose and soluble maize fibre on energy metabolism, metabolic profile and appetite control in overweight men and women. Br J Nutr. 2013. Jul 23:1-11. [Epub ahead of print]. 
6. Knapp B. Select Novel Carbohydrates Affect Glycemic and Insulinemic Response, Energy Value, and Indices of Gut Health as Measured Using Canine, Avian, Rodent, and In Vitro Model Systems. Dissertation. Submitted in partial fulfillment of the requirements for the degree of Doctor of Philosophy in Animal Sciences. University of Illinois, Urbana-Champaign, 2010. 
7. Vester Boler BM, Serao MC, Bauer LL, et al. Digestive physiological outcomes related to polydextrose and soluble maize fibre consumption by healthy adult men. Br J Nutr. 2011;106:1864-71.
8. Maathuis A, Hoffman A, Evans A, et al. The effect of undigested fraction of maize products on the activity and composition of the microbiota determined in a dynamic in vitro model of the human proximal large intestine. J Am Coll Nutr. 2008;28:657-66. 
9. Titoria P, Gibson P, Komitopoulou E, et al. Understanding Prebiotics. Confidential Collaborative Project In House Final Report No. 120368. Leatherhead Food International. March 2007. 
10. Soop, M., et al. Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2012 Jul 1;303(1):E152-62.
11. Paul, G. L., et al. The rationale for consuming protein blends in sports nutrition. Journal of the American College of Nutrition 28 (4):464S–472S, 2009.
12. Tipton KD, Ingestion of casein and whey proteins result in muscle anabolism after resistance exercise. Med Sci Sports Exerc. 2004 Dec;36(12):2073-81.

Odoberajte
naše novinky

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.

Súhlasím Viac informácií